bungalow Tarieven

Profiteer nu van 55+ korting!


Tarieven

bungalow prijzen

Midden in de bossen van Nunspeet ligt Bungalowpark Hoogwolde, een oase van rust op minder dan 5 minuten van het centrum. Onze 25 schitterende vakantiebungalows op grote bospercelen van wel 700 tot 1500 m2 bieden ruimte voor maximaal 6 personen.  Of u nu heerlijk wilt ontspannen op de Veluwe of lekker actief wilt genieten in de regio: Hoogwolde is de perfecte uitvalsbasis voor elke soort vakantie. 


Profiteer nu van
55+ korting!

We hebben aantrekkelijke kortingen als de aanvrager / verblijver 55 jaar of ouder is. In bepaalde periodes ontvangt u, als 55-plusser, riante kortingen op de huurprijs. U krijgt bijvoorbeeld in deze periodes 20% korting bij een huurperiode van 1 week.

Hoe langer u geniet, hoe meer korting u krijgt
Wilt u liever langer op ons park verblijven? Dat kan, het mooie is dat de korting dan ook oploopt. Verblijft u bijvoorbeeld 2 aaneengesloten weken op ons vakantiepark? Dan loopt de korting op tot 20% korting over de totaalprijs. Bij een verblijf van 3 weken ontvangt u maar liefst 25% korting over de totaalprijs.

Is uw interesse gewekt?
Bekijk dan eens de prijslijst om te zien op welke de periodes deze kortingen van toepassing zijn. We horen graag in welke periode u op ons park wilt komen. Let op: vol is vol. Dus boek snel om teleurstelling te voorkomen.


Beniewd?

Benieuwd naar de tarieven van de bungalows? Hieronder vindt u onze prijzen.

Zoek en boek

Vind snel uw Veluws vakantiehuis en regel snel uw vakantie!