Van alle gemakken
voorzien

Geniet van de mogelijkheden van
Bungalowpark Hoogwolde

Faciliteiten op Bungalowpark Hoogwolde

Voor als u aan niks of juist
aan alles wilt denken


Koffers gepakt? Check. Toilettas in de auto? Check. Telefoon opgeladen? Check. Een vakantie is heel ontspannend, maar voordat u zover bent moet er eerst veel gebeuren. Gelukkig zijn we van alle gemakken voorzien en kunnen we u waar nodig helpen om optimaal van uw vakantie te genieten.

De receptie

Of u nu even een praatje wilt maken, een vraag wilt stellen over uw huisje of inspiratie zoekt voor uw dagje uit op de Veluwe, onze vriendelijke receptionistes staan voor u klaar. Ze heten u hartelijk welkom op ons bungalowpark in Nunspeet, wijzen u de weg en kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden onze prachtige omgeving u biedt.

Bij de receptie vindt u bovendien folders met informatie over musea en activiteiten in de buurt, zodat u goed voorbereid op pad kunt. En hebt u gewoon even behoefte aan een praatje? Dan zijn onze receptionistes een en al oor!

Horeca

Bungalowpark Hoogwolde bevindt zich midden in het bos en op maar 5 minuten verwijderd van het centrum van Nunspeet. Pal naast ons park ligt restaurant Herberg Nuwenspete waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Ook een high tea behoort er tot de mogelijkheden.
Wilt u na een dagje wandelen, fietsen, surfen of shoppen u eens lekker laten verwennen? Bezoek dan een van de eetgelegenheden in het bruisende centrum van Nunspeet. Zij serveren uiteenlopende gerechten, variërend van Italiaans tot Indisch – en alles daartussenin. En dat er op 5 minuten fietsen een friettent en pannenkoekenrestaurant zitten, vinden veel van onze gasten ook erg fijn …

Voor de kinderen

Bungalowpark Hoogwolde is dankzij de ruime opzet en de vele activiteiten in de buurt erg in trek bij gezinnen. Op ons park bieden we geen speelfaciliteiten, maar dat is ook niet nodig: op een paar minuten lopen van het park vindt u het Transferium, dat uitzicht biedt over Nunspeet en de Nunspeetse en Elspeetse bossen. Vanaf het park bent u bovendien snel bij het Veluwemeer en de Zandenplas. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om te surfen, zonnebaden, wake boarden en zwemmen. In de zomer worden er door de plaatselijke VVV en middenstand tal van activiteiten voor kinderen en gezinnen georganiseerd. Sommige bungalows zijn voorzien van speeltoestellen. U vindt ze in ons bungalowoverzicht.

Wassen en drogen

Na een lange, vermoeiende dag wilt u graag douchen en schone kleren. Gelukkig vindt u in veel bungalows een wasmachine, zodat zich geen zorgen hoeft te maken over wat u de volgende dag moet aantrekken.

Gratis internet

Ook al wilt u even weg van alle dagelijkse sores, internet is bijna onmisbaar. Daarom vindt u in alle huisjes wifi, zodat u midden in de Veluwse bossen op de hoogte blijft van de belangrijkste zaken. Uiteraard is er ook bereik voor 3G- en 4G-netwerken.