plezier voor de kleinen

Ook voor de kinderen bieden Nunspeet
en de Veluwe de leukste opties!

eropuit op de veluwe met de kinderen

nunspeet en omgeving biedt genoeg!


Speeltuinen in Nunspeet

Bungalowpark Hoogwolde heeft zelf geen speelactiviteiten, maar die zijn er ruimschoots te vinden in en om Elspeet. Bezoek bijvoorbeeld de Stakenberg in Elspeet, met zijn speeltoestellen en hoge uitkijktoren, of beklim de trappen van het Transferium, op een paar minuten lopen van het park.
Wilt u FUN, dan is er de Fantastische Unieke Nunspeet-route – een fietsroute van 10 kilometer langs de meest kindvriendelijke attracties van Nunspeet. Bovendien kunnen kinderen (en volwassenen) heerlijk zwemmen in zwembad De Brake met zijn subtropische zwembad, sporthal en bowlingcentrum.
In Ermelo, op ongeveer 20 minuten rijden, vindt u een overdekte speeltuin.

In de zomer is ook het maïsdoolhof van de Kijktuinen geopend, waar kinderen de uitgang moeten vinden via bijna 3 kilometer aan wandelpaden door het dichte maïs.

Musea in Nunspeet

Voor liefhebbers van kunst en cultuur biedt Nunspeet genoeg variatie. Bezoek het Noord-Veluws Museum met zijn exposities of maak kennis met de geschiedenis van Elspeet in het Elspeets Museum. Beide musea bieden ook genoeg mogelijkheden voor kinderen.

In Veluvine worden wisselende exposities gehouden. Ook zijn er regelmatig films en optredens.
Wie liever buiten is, kan eens gaan kijken bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer, op een paar minuten lopen van ons bungalowpark. Hier vindt u tevens de ingang van het Kabouterpad, een educatieve wandelroute voor de allerkleinsten.

Heerlijk
ontspannen aan
de Zandenplas


Op 10 minuten rijden van Bungalowpark Hoogwolde vindt u de Zandenplas, in de zomer het hart van recreatief Nunspeet. Pak de fiets of de auto, rijd naar het Zandenplas en breng een middag door op het strand of in het water. Zwemmen, peddelen of zonnebaden: alles is er mogelijk. De Zandenplas heeft eigen faciliteiten, zoals toiletten en een ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Geniet terug in Nunspeet van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant of haal snel een patatje bij een van de snackbars, allemaal op maar 5 minuten lopen van ons park.