actie & ontspanning

in en rondom Nunspeet

Nunspeet biedt alles voor jong en oud

de leukste actieve & ontspannen activiteiten op een rijOntdek de wildmogelijkheden

Minder wild, maar niet minder leuk, is de schaapskudde van Elspeet. Bezoek een van de speciale praatjes van de herder of loop een stukje met de kudde mee wanneer deze op weg gaat naar de hei. Kijk op de website van de schaapskudde voor meer informatie.

Musea in Nunspeet

Voor liefhebbers van kunst en cultuur biedt Nunspeet genoeg variatie. Bezoek het Noord-Veluws Museum met zijn exposities of maak kennis met de geschiedenis van Elspeet in het Elspeets Museum. Beide musea bieden ook genoeg mogelijkheden voor kinderen.
In Veluvine worden wisselende exposities gehouden. Ook zijn er regelmatig films en optredens.
Wie liever buiten is, kan eens gaan kijken bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer, op een paar minuten lopen van ons bungalowpark. Hier vindt u tevens de ingang van het Kabouterpad, een educatieve wandelroute voor de allerkleinsten.

Winkelen in Nunspeet, Elburg en Apeldoorn

Het bruisende centrum van Nunspeet puilt uit van kleine en grote winkels, elk met hun eigen aantrekkingskracht en specialiteiten. Op 10 minuten lopen van het bungalowpark vindt u prachtige winkels die allemaal voeren naar de Markt, het winkelhart van Nunspeet met kledingwinkels, boekwinkels en nog veel meer.

Met de auto kunt u nog veel meer kanten op. Ga eens lekker winkelen in Elburg, een voormalig vissersdorp met schilderachtige straatjes en een spraakmakende geschiedenis, of haal uw hart op in de winkels in Apeldoorn. En welke route u ook kiest, snuift altijd de typische geur op van de naald- en loofbomen. De Veluwe is nooit ver weg.

Terrasje pikken in Nunspeet

Niets geeft een beter vakantiegevoel dan een wijntje of biertje op een van de vele terrasjes in Nunspeet. In de drukke zomermaanden zetten de horecagelegenheden hun deuren wijd open om alle toeristen en gasten te kunnen ontvangen. Pak een terrasje in het bruisende hart van Nunspeet en geniet van de gezelligheid en het gegons van toeristen uit alle windstreken. Blijft u liever dichter bij uw bungalow, dan is een bezoekje aan The Bell Inn de moeite waard.

golFen op de
veluwe

Golfbaan het Rijk van Nunspeet is een van de mooiste golfbaan van de Veluwe. Geniet van de unieke ligging midden in de natuur met zijn vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten. De sfeervolle bosbaan heeft 27 holes. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat onze baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.