Wandelen & fietsen
op de Veluwe

Geniet van bos, hei en water

Wandelen en fietsen vanaf Bungalowpark Hoogwolde

Prachtige routes voor jong en oudWandelen en fietsen op de Veluwe

Lente, zomer, herfst of winter: Bungalowpark Hoogwolde heeft altijd genoeg te bieden voor jong en oud. Veel van onze gasten boeken speciaal bij ons om te genieten van de natuur en om heerlijk te wandelen of te fietsen op de Veluwe. Op deze pagina zetten we de mogelijkheden op een rij.


Wandelen op de Veluwe

De paden op de lanen in … Niets is lekkerder dan op een vroege morgen of late avond een heerlijke wandeling te maken door het bos of over de hei. Kies voor een van de mooi aangelegde en goed onderhouden wandelpaden in de bossen rondom Bungalowpark Hoogwolde of parkeer uw auto in de prachtige omgeving en zet uw eigen wandelroute uit.

    In de omgeving van Nunspeet vindt u prachtige wandelroutes met uiteenlopende lengtes. Wat dacht u van een wandeling over de bospaden in Nunspeet, Elspeet of Vierhouten? Tijdens de gedichtenroute door Nunspeet maakt u niet alleen kennis met de prachtige natuur, maar ook met ontroerende cultuur. Dat is nog eens het nuttige met het aangename verenigen …!


Fietsen op de Veluwe

Waar gewandeld kan worden, kan natuurlijk ook gefietst worden. Soms lenen de bospaden zich echter niet goed voor een fietsroute en kunt u maar beter de prachtige fietspaden volgen. De fietsroutes voeren u door en rondom Nunspeet en verbinden de vier kernen van Nunspeet (Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten) met elkaar. Onderweg kunt u genieten van prachtig uitzicht en komt u misschien zelfs groot wild tegen!

fietsverhuur
in nunspeet


Natuurlijk kunt u zelf de fiets meenemen naar Nunspeet. Wilt u liever niet te veel meenemen of wilt u maar één dag fietsen? Huur dan een (elektrische) fiets via onze receptie en fiets een knooppuntenroute door het bos, over de hei of over de zandverstuivingen. Wanneer u uw wensen doorgeeft tijdens het reserveren of voordat u aankomt, zorgen wij dat er een fiets voor u klaar staat.

Fietsen rond het Veluwemeer

Nunspeet is uniek gelegen tussen bos en water. Wie naar Nunspeet komt, denkt vaak aan de eeuwenoude bossen en de prachtige heide, maar vanaf Bungalowpark Hoogwolde bent u ook zo bij het Veluwemeer.
  
 Pak daarom de fiets en fiets langs het Veluwemeer of neem het Veluwerandveer van Nunspeet naar Biddinghuizen. De Zwanenroute van 38 km voert u langs vele bezienswaardigheden met als hoogtepunt een bezoek aan de vogeluitkijkpost aan het Veluwemeer, waar u prachtige en unieke watervogels kunt bekijken. De fietsroutes rond het Veluwemeer zijn vooral van het voorjaar tot de nazomer een succes!